Vacature accountmanager online media regio Zuid Limburg

Bedrijfsomschrijving Media Group Holland

Media Group Holland is een innovatief bedrijf op het gebied van online media dat komend jaar 10 jaar bestaat. We helpen MKB ondernemingen op een efficiënte wijze met het optimaliseren van hun online mediastrategie. Dit door campagnes sterk lokaal en regionaal in te zetten met onze innovatieve producten op gebied van online-advertising.

Functieomschrijving vacature accountmanager online media regio Zuid Limburg

Je benadert als accountmanager bedrijven om aan hen online mediaoplossingen aan te bieden. Je verdiept je in de markt en stelt zelf een accountplan op. Je bent van A tot Z verantwoordelijk voor het bouwen van je eigen business.

Functie-eisen vacature accountmanager online media

Je bent jong, ambitieus, straalt energie uit en kunt schakelen op alle niveaus. Je bent in staat zelfstandig langetermijnrelaties aan te gaan met nieuwe en bestaande klanten.

Je bent zelfstandig, initiatiefrijk, resultaatgericht en in staat kansen te benutten. Je houdt de markt nauwlettend in de gaten en bent alert op ontwikkelingen. Gedrevenheid en ambitie zijn net zo belangrijk als teamwork en initiatief. Kernwoorden: drive om te scoren, initiatiefrijk en gedreven.

Je bent bij voorkeur woonachtig in regio Zuid Limburg en/of goed op de hoogte van de marktomstandigheden aldaar.

Ervaring in sales is geen noodzaak. Beheersing van de Nederlandse taal moet zowel mondeling als schriftelijk uitstekend zijn.

Wat heeft  Media Group Holland te bieden?

  • Bij goed presteren is er de mogelijkheid tot een vaste aanstelling.
  • Een marktconform salaris met een aantrekkelijk totaalpakket aan arbeidsvoorwaarden, waaronder een auto van de zaak, een laptop en een telefoon.
  • Een collegiale en informele werksfeer binnen een snelgroeiende organisatie met veel ruimte voor eigen inzicht en verantwoordelijkheid.
  • Zelfstandigheid, doorgroei- en ontwikkelingsmogelijkheden.

Enthousiast geworden?

  • Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Robin van Strien. Telefoonnummer: 06-53598107
  • Wil je solliciteren? Mail dan je CV + motivatie naar: robin@mediagroupholland.nl

Aan alle werving- en selectiebureaus:
Deze vacature is alleen bedoeld voor sollicitanten die zelf op zoek zijn naar een baan bij Media Group Holland, niet voor W&S bureaus of individuen die zich laten vertegenwoordigen door een W&S bureau. Acquisitie wordt niet op prijs gesteld. Derhalve worden dergelijke inzendingen beschouwd als ongevraagd en niet in behandeling genomen.

Interesse in een baan bij Media Group Holland! Neem contact met ons op.