ACCOUNTMANAGER ONLINE MEDIA REGIO BREDA

Bedrijfsomschrijving Media Group Holland

Media Group Holland is een jong, innovatief bedrijf op het gebied van online media. We helpen MKB ondernemingen op een efficiënte wijze met het optimaliseren van hun online mediastrategie. Dit door campagnes sterk lokaal en regionaal in te zetten met onze innovatieve producten op gebied van online-advertising.

Functieomschrijving vacature account manager online media

Je benadert als account manager bedrijven om aan hen online mediaoplossingen aan te bieden.
Je verdiept je in de markt en stelt zelf een accountplan op. Je bent van A tot Z verantwoordelijk voor het bouwen van je eigen business.

Functie-eisen vacature account manager online media

Je bent jong, ambitieus, straalt energie uit en kunt schakelen op alle niveaus. Je bent in staat zelfstandig lange termijn relaties aan te gaan met nieuwe en bestaande klanten.

Zelfstandig, initiatiefrijk en resultaatgericht ben je in staat kansen te benutten. Je houdt de markt nauwlettend in de gaten en bent alert op ontwikkelingen. Gedrevenheid en ambitie zijn net zo belangrijk als teamwork en initiatief. Kernwoorden: drive om te scoren, initiatiefrijk en gedreven.

Ervaring in sales is geen noodzaak. Beheersing van de Nederlandse taal moet zowel mondeling als schriftelijk uitstekend zijn.

Wat heeft  Media Group Holland te bieden?

  • Bij goed presteren is er de mogelijkheid tot een vaste aanstelling.
  • Een marktconform salaris met een aantrekkelijk totaalpakket aan arbeidsvoorwaarden, waaronder een auto van de zaak, een laptop en een telefoon.
  • Een collegiale en informele werksfeer binnen een snel groeiende organisatie met veel ruimte voor eigen inzicht en verantwoordelijkheid.
  • Zelfstandigheid, doorgroei- en ontwikkelingsmogelijkheden.

 

Enthousiast geworden? 

  • Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Robin van Strien telefoonnummer 06-53598107
  • Wil je solliciteren, dan kun je je CV + motivatie mailen naar robin@mediagroupholland.nl