Over ons
Media Group Holland

Ons team staat voor u klaar met advies over op maat online campagnes.

Ondernemers willen ondernemen, en niet onevenredig veel tijd besteden aan reclame en marketing. Media Group Holland biedt de oplossing voor het MKB met zeer innovatieve en effectieve producten. Door continue uiterst scherp naar de ontwikkelingen binnen het medialandschap te kijken, en deze zelfs voor te blijven, neemt Media Group Holland de kopzorgen op marketingvlak geheel weg bij de MKB ondernemer.

Service

Media Group Holland staat voor: “wij doen wat we beloven”. Dit betekent dat we alles uit de kast zullen halen om een maximaal rendement te halen uit de opdracht van de klant. De juiste productmix wordt ingezet, waarna continue monitoring zorgt voor tijdige bijsturing van de marketingcampagne indien nodig. Deze werkwijze maakt het mogelijk dat ondernemers kunnen blijven ondernemen terwijl de marketing in goede handen is.

Premium websites

Door nauwe samenwerking met landelijke top partijen zoals Sanoma Media (uitgever van absolute toptitels) zijn we in staat om als eerste partij de belangrijkste A-merken op lokaal en regionaal niveau te bieden.

Transparant

Media Group Holland geeft volledige openheid in haar producten en de geleverde resultaten. Zo zal bij iedere campagne een gedetailleerde rapportage volgen.

17

Ervaring in Marketing

6

Online marketing

614

Banner Campagnes

141

Wordpress Websites

12

Ervaren werknemers

96

SEA Campaigns
ONZE VISIE

Het meest betrouwbare en klantgerichte Internet marketing bureau zijn. Wij zorgen voor zichtbaarheid, service en transparantie online.